bia härdplast

I dagens samhälle är det oerhört viktigt att vi förvarar alla giftiga och skadliga preparat på rätt ställe och i rätt utrymme. Det kan vara en oerhört stor hälsorisk och farligt för naturen om farliga ämnen är på fel plats. Ämnen såsom fettavskiljare, bensin, oljeavskiljare och andra kemikalier förvaras i en så kallad cisterner. Och jag vet inte om ni tänker som jag men man antar alltid att ämnen och andra kemikalier som är skadliga för naturen blir omhändertaget på rätt sätt? Det är ju inte alltid en självklarhet. Därför finns det företag som jobbar speciellt med detta. 

www.bia.se är ett av dem företagen! Det är ett familjeägt företag som har tillverkat glasfiberarmerade cisterner i över 50 år. Det är verkligen ett förtag man kan lita på. Dem har oerhört mycket erfarenhet kring allt som har med det att göra. Företaget jobbar alltid utifrån att tillverka den kvalitetsmässigt bästa cisternen på marknaden men även till ett väldigt förmånligt pris, med alla tillbehör och så snabbt som möjligt! Det är verkligen en affärside som är vinnande. Utifrån all erfarenhet kan dem också leverera vad dem lovar. kolla gärna in på hemsidan och läs om just det du undrar över. Dem har en rad olika produkter att erbjuda.  


fastighetsskötsel

Jag bor personligen i ett privatägt hyreshus och alla vet hur oerhört viktig all fastighets skötsel är. Om man bor i ett hyreshus är det viktigt att alla sköter sig och inte förstör något. Men hur lätt är det? Man kan inte påverka vad dem andra i huset gör och då gäller det att ha ett bra företag som man kan kontakta om det händer något. Om något går i sönder eller om något händer väldigt sent på kvällen så måste det finnas någon som kan komma ut och fixa problemet. 

www.fss.se kan hjälpa till med detta! Dem erbjuder allt ifrån tillsyn, felanmälningar, fastighetsbesiktning, jour och nyckelhantering. Listan är lång med vad vad dem erbjuder och som jag nämnde tidigare så är det med jour väldigt viktigt. Det känns tryggt att ha ett företag bakom sig som man kan lita på och som kan fixa problemet till dig om det händer något. Dem har kunder som är bland annat fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, banker och försäkringsbolag. Så dem har alltså en blandad kundkrets och är mycket kunniga inom allt som har med fastighetsskötsel och teknisk förvaltning att göra! Så om ni är ute efter ett nytt företag som kan hjälpa till. Hör av dig till FFS fastighetsservice redan idag.  


Elektriker ?

Jag och min familj har alltid haft något renoveringsprojekt igång i husen vi har bott i. Eftersom det är ett stort intresse för både mina föräldrar. Min pappa har alltid kunnat göra det mesta själv eftersom att han är hantverkare. Men Jag kommer ihåg när jag var lite mindre och fråga min pappa varför han inte fixade elen själv. Och då sa att till mig att elen ska man alltid anlita någon professionell som är behörig och vet vad dem håller på med. Eftersom det faktiskt är en man håller på med. Det kan gå väldigt illa om man gör fel..

Så om du är under en renovering eller funderar på att renovera tycker jag du ska anlita elektrikerstockholm-elektriker.se. Det spelar ingen roll hur litet jobbet är det är bättre att du får hjälp med det så det blir rätt gjort från början. Dem är experter på eljobb och elservice. Några exempel som dem kan hjälpa dig med är: Felsökning av befintliga elsystem, utökning av befintlig elcentral, installation av elmätare, reperation, byte och service av elradiatorer med mera. Som sagt.. Om du behöver hjälp med något i ditt hushåll som har med el att göra tycker ja du ska gå in på deras hemsida och kolla närmre vad dem har att erbjuda.

 


nytt tak?

Som jag har nämnt tidigare har mina föräldrar alltid haft något projekt på gång när det gäller renovering av huset. Jag kommer ihåg en vår när min pappa tog en titt på vårt tak och kände att det var dags för en uppfräschning! Om man tänker efter så är ett tak med om en hel del genom alla olika årstider vi har. Det är egentligen inte så konstigt att ett tag börjar se lite tråkigt ut efter några år. Ett tak är viktigt och det måste bli gjort på rätt sätt. Av experter som verkligen vet vad dem gör! Många tak kan vara väldigt gamla och då kan man inte börja byta ut hur som helst utan det måste göras på ett speciellt sätt för att det ska bli bra. 

 

http://takteamet.se kan hjälpa dig med detta! Dem är oerhört duktiga och kunniga på ditt jobb och alla kunder får 10 års tak och tätskiktsgaranti. När man gör något så stort som att byar ut sitt tak gäller det att det håller och att man har garanti. Det betyder att skulle det uppstå en skada en skada på taket tar dem hand om allt nödvändigt ersättningsmaterial samt en kostnadsfri reperation i 10 år från färdigställandedagen. Så om du går i renoveringtankar tycker jag att du ska ta kontakt med Takteamet.


mögelsanering

Jag har aldrig personligen bott eller levt i ett boende där det har varit mögel. Men jag hade en gammal vän till mig som hade. Jag kommer ihåg att man kände av fukten och lukten direkt när man satte foten innanför dörren! Det värsta var nog hur lukten satte sig i kläderna. Man känner sig trött, irriterad och får huvudvärk. Det var dem problemen jag stötte på när man hade sovit en natt i ett hus med mögel och fukt. Och det är verkligen ingen miljö man vill vistas i! Speciellt inte för småbarn. 

Har du själv problem med mögel och fukt eller som jag känner någon som har? Då tycker jag att du ska gå in på hemsidan aht-sweden.se och kontakta dem. AHT erbjuder utredning av beträffande fukt, lukt och mögel. Även sanering och förebyggande åtgärder om du har problem med fukt i ditt boende. Om du misstänker att ni har fukt tycker jag att ni ska kontakta dem direkt för att få problemet utträtt av experter. För om man lever i en sådan miljö kan man utsättas för betydande hälsorisker. Som sagt.. minsta lilla tecken på fukt tycker jag att du ska kontakta experterna på AHT.

 


display

Jag jobbar inte personligen inom event och mötesindustrin men jag möter på en massa olika displayer varje dag ändå, Det gör man ju överallt. Om man äger ett företag, ska anordna ett event, marknadsföra eller vad som helst egentligen behöver man displayer som förknippas med ditt företag. Om du har ett företag inom media tillexempel. Så behöver du ett tidningsställ för att förvara alla tidningar eller vad det nu kan vara. Det finns en rad olika områden man kan få hjälp med ”standups” vill du kanske ha dig själv som en helfigur i naturlig storlek ståendes på företaget? Mindre displayer som kan stå framme vid kassan för att göra reklam? Eller kanske ett golvställ som man kan använda för att marknadsföra en ny kampanj eller något liknande.

Låter detta intressant för dig och ditt företag? Då tycker jag att du ska kolla in påhttp://seriflex.se/ och läsa dig till allt du kan behöva veta. Deras mål är att förvandla din kreativa idé till en färdig display. Dem försöker jobba så enkelt, smart och kostnadseffektivt sätt som möjligt. Dem kommer som sagt lyssna på vad du vill ha hjälp med och göra allt i sin makt för att göra dig nöjd. Gå in på hemsidan och läs och om du har några fler frågor kan du alltid skicka iväg ett mejl till dem.  

 


RSS 2.0