HR och personalfrågor

En sak som alltid har intresserat mig är HR och personalfrågor. En bekant tog sin examen på Lunds universitet inom HR och personalfrågor och det är nog inte förres då jag insåg hur viktigt det är. Nu när man är ute i arbetslivet och inte riktigt har koll på sina rättigheter och alla regler det finns. Det har varit toppen för mig att ha en bekant som kan så mycket om det för hon har kunnat hjälpa mig mycket vad det gäller CV och tips när man ska på intervjuer osv. Men om man inte har den turen som jag har och har någon bekant med dem kunskaperna så kan man behöva hjälp på annat håll. 

 

www.intenco.se kan hjälpa dig med allt ifrån HR-konsult, chefs- och ledarutveckling, HR-support online, interim HR och rekrytering och urvalsstöd. Detta är saker som är riktigt viktiga och om man inte kan det fullt ut själv tycker jag att man ska ta hjälp av den expertis som finns. Det kan vara så att du har ett eget företag och vill få hjälp med att anställa ny personal? Eller bara support kring ämnet? Gå gärna in på hemsidan och ta en titt på vad dem erbjuder.


begravningsbyrå

Att ta farväl till sina nära och kära är något av det jobbigaste man kan göra. Ingen vill se någon som står en nära sänkas ner i jorden, dem vill man ha nära sig hela livet. Jag vet själv hur fruktansvärt jobbigt det var när min bror gick bort och vi var tvungna till att ta farväl och begrava honom. Det viktigaste i en situation som denna är att alla närstående stöttar och tar hjälp från varandra. Och att man inte låter just en person stå med allt ansvar inför begravningen och allt det där utan att man är fler som hjälps åt för att kunna av belasta varandra så gått det går genom all sorg.

 

Det som också är super viktigt när denna tid är inne är att ha en bra begravningsbyrå. Vi hade nog en av de underbaraste begravningsbyråerna som finns tror jag. Där var alla super trevliga och gjorde att man kände sig väldigt trygg. De tog tag i allt när det kom till urnan, annons i tidningen osv. Dessa tjänster hittar du också påbegravningsbyranhumana.se. På denna Begravningsbyrå gör dem sitt yttersta för att utforma begravningen som du önskar. Det är en personlig begravningsbyrå med lång erfarenhet inom begravning och juridik. Kompetens finns att skapa rum för farväl, oavsett religion, kultur eller livsåskådning. Oavsett vad du som kund önskar, kan du vara trygg i ditt val av Begravningsbyrå. Din vilja kring begravning och ett sista avsked råder. Gör dem sitt yttersta för att du som kund ska blir fullständigt nöjd.

Carolina Lachmann

kundtjänst och övervakning

Jag tycker det är väldigt intressant att man i princip kan få hjälp med allt man behöver i dagens samhälle. Om man äger ett företag eller jobbar på ett företag så vet man ibland inte hur mycket hjälp man kan få kontra hur mycket hjälp ett företag har. datakompisen.se är ett företag som kan hjälpa dig med moderna tankesätt och helhetslösningar för att hantera de löpande behov man kan tänkas ha av en outsourcad tekniks support. Man kan även få hjälp med teknisk övervakning och generell kundtjänst. Företaget är oerhört kompetent och kan även hjälpa till med olika strategiarbete, relationshantering i t.ex. alternativa kanaler som sociala medier. 

Detta är ett vinnande koncept enligt mig. Man kan inte vara expert på allt och det är ju helt fascinerande att man kan få hjälp från proffsiga företag med det man inte hinner med eller har tillräcklig kompetens för att kunna utföra själv. Datakompisen jobbar med låg personalomsättning vilket leder till väldigt hög kompetens där fokus ligger i att bygga hög kundkännedom och marknadsförståelse. Om detta låter intressant för dig eller för ett företag du jobbar på kan du kika in på deras hemsida för att läsa mer om det är något speciellt du är ute efter.

 


RSS 2.0